Cara buat duit mudah dengan Clixsense. Free! :)

Pernah dengar tentang Clixsense? Clixsense ialah salah satu tempat di mana anda boleh menjana pendapatan secara online dengan percuma. Saya baru je dengar dan baru je cuba Clixsense. Saya memang suka join cara jana pendapatan secara Online sebabnya saya tak perlu nak keluar modal, nak setup workspace, cari barang jualan dan sebagainya. Duduk je depan komputer dan jalankan kerja seperti biasa. Baru beberapa hari saya sertai Clixsense saya dah pun terima duit daripada Clixsense. Tapi tak banyak la sebab cukup je syarat untuk saya keluarkan duit tu, saya terus klik untuk dapatkan bayaran. Lagi cepat lagi bagusla. :) Sebenarnya ada banyak cara untuk menjana pendapatan secara online. Ada yang berbayar dan ada yang free. Yang free dah tentu menjadi pilihan kan sebab tak payah susah-susah nak buat bayaran. Ada ke yang bagi free? Ada! Antaranya, Clixsense, 8share, Google Adsense dan sebagainya. Program affiliate pun kebanyakanya memberikan penyertaan secara percuma. Boleh cari di google. 


Clixsense ni saya akan berikan sedikit pengenalanla. Clixsense ialah satu tempat untuk anda memulakan aktiviti menjana pendapatan sampingan secara online dengan sangat mudah. Percuma je. Apa yang ditawarkan oleh Clixsense? Clixsense ialah sebuah laman web yang akan membayar anda hanya dengan beberapa klik sahaja. Ia juga dikenali sebagai Paid-to-Click di mana anda akan di bayar untuk setiap klik. Setiap hari atau setiap masa anda akan diberikan tugasan dan anda perlu memenuhi setiap tugasan tersebut untuk menerima bayaran. Sebenarnya laman Clixsense ini menawarkan perkhidmatan pengiklanan secara online di mana beberapa buah syarikat dan individu telah membayar kepada Clixsense untuk mengiklankan produk dan jenama mereka. Setiap pelanggan atau pengguna yang mendaftar di Clixsense hanya perlu melihat iklan-iklan tersebut dan setiap kali anda klik dan lihat iklan tersebut anda akan dibayar. Wow! Senangkan? Walaupun jumlahnya tidaklah besar tetapi ia berbaloi kerana jumlahnya akan meningkat sedikit demi sedikit.


Selain itu, anda juga berpeluang bermain game di ClixGrid [KLIK DI SINI] yang menawarkan kepada pemenangnya sejumlah wang yang bernilai sehingga $10 (10 US Dollar) dan akan dimasukkan terus ke dalam akaun Clixsense anda. Ia mudah tapi jika tiada kesabaran anda akan mudah berputus asa! Selain game, anda juga berpeluang menjana pendapatan hanya dengan melakukan beberapa tugasan kaji selidik atau survey [KLIK DI SINI] daripada beberapa syarikat dari seluruh dunia. Setiap tugasan kaji selidik yang berjaya diselesaikan diberikan ganjaran antara $0.80 hingga $2.00. Erm..banyak jugak kan? Mudah je :) Okay, untuk tuntutan bayaran, jumlah minimum yang dibenarkan untuk anda membuat tuntutan bayaran daripada Clixsense ialah $8.00 (8 US Dollar) untuk ahli biasa manakala $6.00 (6 US Dollar) untuk ahli premium. Cubalah! Best tau :) >> Klik di sini untuk daftar

Jom bersama saya buat duit tanpa modal dengan Clixsense >>  Daftar di sini




Comments

Popular posts from this blog

A Simple Step to Fix Insufficient Storage Available on Android

Software Review: Membina 3D dengan Google Sketchup

Wifi | Alat Sambungan Internet Wifi TPLINK TL-WN727N