Subscribe by Email

Booking.com

Monday, February 22, 2016

Cara buat duit mudah dengan Clixsense. Free!

Pernah dengar tentang Clixsense? Clixsense ialah salah satu tempat di mana anda boleh menjana pendapatan secara online dengan percuma. Saya baru je dengar dan baru je cuba Clixsense. Saya memang suka join cara jana pendapatan secara Online sebabnya saya tak perlu nak keluar modal, nak setup workspace, cari barang jualan dan sebagainya. Duduk je depan komputer dan jalankan kerja seperti biasa. Baru beberapa hari saya sertai Clixsense saya dah pun terima duit daripada Clixsense. Tapi tak banyak la sebab cukup je syarat untuk saya keluarkan duit tu, saya terus klik untuk dapatkan bayaran. Lagi cepat lagi bagusla. :) Sebenarnya ada banyak cara untuk menjana pendapatan secara online. Ada yang berbayar dan ada yang free. Yang free dah tentu menjadi pilihan kan sebab tak payah susah-susah nak buat bayaran. Ada ke yang bagi free? Ada! Antaranya, Clixsense, 8share, Google Adsense dan sebagainya. Program affiliate pun kebanyakanya memberikan penyertaan secara percuma. Boleh cari di google. 


Clixsense ni saya akan berikan sedikit pengenalanla. Clixsense ialah satu tempat untuk anda memulakan aktiviti menjana pendapatan sampingan secara online dengan sangat mudah. Percuma je. Apa yang ditawarkan oleh Clixsense? Clixsense ialah sebuah laman web yang akan membayar anda hanya dengan beberapa klik sahaja. Ia juga dikenali sebagai Paid-to-Click di mana anda akan di bayar untuk setiap klik. Setiap hari atau setiap masa anda akan diberikan tugasan dan anda perlu memenuhi setiap tugasan tersebut untuk menerima bayaran. Sebenarnya laman Clixsense ini menawarkan perkhidmatan pengiklanan secara online di mana beberapa buah syarikat dan individu telah membayar kepada Clixsense untuk mengiklankan produk dan jenama mereka. Setiap pelanggan atau pengguna yang mendaftar di Clixsense hanya perlu melihat iklan-iklan tersebut dan setiap kali anda klik dan lihat iklan tersebut anda akan dibayar. Wow! Senangkan? Walaupun jumlahnya tidaklah besar tetapi ia berbaloi kerana jumlahnya akan meningkat sedikit demi sedikit.


Selain itu, anda juga berpeluang bermain game di ClixGrid [KLIK DI SINI] yang menawarkan kepada pemenangnya sejumlah wang yang bernilai sehingga $10 (10 US Dollar) dan akan dimasukkan terus ke dalam akaun Clixsense anda. Ia mudah tapi jika tiada kesabaran anda akan mudah berputus asa! Selain game, anda juga berpeluang menjana pendapatan hanya dengan melakukan beberapa tugasan kaji selidik atau survey [KLIK DI SINI] daripada beberapa syarikat dari seluruh dunia. Setiap tugasan kaji selidik yang berjaya diselesaikan diberikan ganjaran antara $0.80 hingga $2.00. Erm..banyak jugak kan? Mudah je :) Okay, untuk tuntutan bayaran, jumlah minimum yang dibenarkan untuk anda membuat tuntutan bayaran daripada Clixsense ialah $8.00 (8 US Dollar) untuk ahli biasa manakala $6.00 (6 US Dollar) untuk ahli premium. Cubalah! Best tau :) >> Klik di sini untuk daftar

Jom bersama saya buat duit tanpa modal dengan Clixsense >>  Daftar di sini


No comments:

About Me

My photo
Hi. Saya Azizi Yusoff. Saya menyediakan perkhidmatan pelukis pelan arkitek. Menyediakan rekabentuk rumah, bangunan, rekabentuk dalaman, membuat pelan bangunan baru, ubahsuai dan rekaan dalaman. Saya juga menyediakan perkhidmatan sehingga urusan permohonan kelulusan pelan kepada. Sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi saya atau layari www.dzcreation.com.my

Labels

3d 3d sketchup adapter Al-Quran Android android update Apa itu tone excel architect designer Architecture architecture services arkitek Asus asyik-asyik mistik autocad beli pelan banglo beli pelan rumah Bisnes buat bisnes dengan tone excel buat duit buat duit raya Buat duit raya tanpa modal cara menyertai tone excel Cars Cerita cerita mistik Clixsense computer Computer n Technology Coretan daftar Dakwah Design dragonfly facebook faile to updated fix ganjaran istimewa tone excel green architecture green building guru Hadith dan Sunnah insufficient storage application Islam Islam dan Sains istidraj Isu dan Ehwal Semasa jana duit jana duit modal sikit jana duitr dengan toneExpress jana pendapatan jana pendapatan dengan tone excel jana pendapatan dengan tonexpress Karya Kata Hikmah Kereta Koleksi Video Nasyid komputer lenovo Lukis Lukisan Maher Zain masalah kita metabolic mistik Mobile Network nak beli pelan rumah nasihat New York City Notebook Pablo Picasso pelan banglo pelan bangunan pelan rumah Pelukis pelukis pelan pelukis pelan rumah Pelukis Terkenal pendapat Percutian perisian perkhidmatan arkitek perkhidmatan pelukis pelan Picasso produktif Promotions raya tahun ni respect Review Samsung Samsung baru Samsung Galaxy Samsung Galaxy Note Edge Samsung terkini Sejarah senibina Sifat Tercela sikit-sikit mistik Simkad ToneExcel sketchup smartphone Software sony problem suka mistik sungai dalam laut sustainable talkin Tazkirah tazkirah pagi tazkirah ringkas tidak produktif tl-wn727n Tone Excel Tone Plus Prepaid ToneExcel tp-link tp-link wifi adapter tplink Travel Tune Talk Tone Excel ulama' Ultrabook Umum wifi Wifi adapter xperia