Posts

Showing posts from November, 2015

(PRE-ORDER) Lenovo Vibe P1m (Black) (ETA: 17th November 2015) +Free Casing and Screen Protector

Image
(PRE-ORDER) Lenovo Vibe P1m (Black) (ETA: 17th November 2015) +Free Casing and Screen Protector



PRE-ORDER NOW AT LAZADA | MALAYSIA
1 Year Local Manufacturer Warranty1 Year Official Lenovo Warranty4,000 mAh Li-Po battery5.0" IPS displayQuad-core 1.0 GHz16GB internal memory, 2GB RAM8MP Rear camera5MP Front cameraRapid Charging & Energy-SavingUSB On-the-Go ChargingAndroid™ 5.1 Lollipop4G LTE ComplianceSharp Snaps & SelfieExpandable StorageDual SIM
PRE-ORDER NOW AT LAZADA | MALAYSIA
Product details of (PRE-ORDER) Lenovo Vibe P1m (Black) (ETA: 17th November 2015) +Free Casing and Screen Protector
















Specifications of (PRE-ORDER) Lenovo Vibe P1m (Black) (ETA: 17th November 2015) + Free Casing and Screen Protector


What's in the box:
1 x Lenovo Vibe P1m1 x Charger1 x USB cable1 x User Manual1 x Vibe P1M casing1 x Screen protectorGeneral Features:
SKU LE106ELAA3VP16ANMY-7695055Camera Back (Megapixels) 8Camera Front (Megapixels) 5Display Size 5.0Gender UnisexModel Vibe P1mNetwork Connecti…

Online Revolution. Sale Up to 95%. The Biggest Sale of The Year With Best Price !

Image
Online Revolution. Sale Up to 95%. The Biggest Sale of The Year With Best Price ! 

Shop Now !

Shop Now !

Daftar Website Anda Dengan JOMHosting

Image
Daftar Website Anda Dengan JOMHosting
Nak cerita panjang-panjang tentang web hosting ni saya tak pandai. Tetapi secara umumnya web hosting ni kalau anda berhasrat untuk membuka dan daftar website sendiri anda perlu mendaftar web hosting. Saya sendiri sudah mendaftar website saya sendiri dengan JOMHosting. Pada awalnya saya hanya mencuba sahaja, memandangkan saya ada membuat kerja-kerja secara online, jadi lebih baik saya daftarkan sahaja website saya sendiri iaitu www.ibnyusoffcreativestudio.com

Apapun, sudah 3 tahun saya melanggan dengan JOMHosting, alhamdulillah setakat ini semuanya berjalan dengan lancar. Mudah untuk berurusan dengan mereka selain memberikan respon yang pantas sekiranya saya ada pertanyaan. Jika anda berminat untuk mendaftar webiste sendiri boleh daftar DI SINIDI JOMHOSTING

>> Jangan lupaOnline Revolution.The Biggest Sale of the Year di LAZADA <<

Are you ready? Online Revolution. Sale Up to 95%. The Biggest Sale of the Year !

Image
Are you ready?Online Revolution. Sale Up to 95%.The Biggest Sale of The Year is coming soon.. ! Shop Now !

Sudah sediakah anda? Online Revolution. Sale Up to 95%!The Biggest Sale of the Year is coming soon..! Serius! Jangan lepaskan peluang ni. Saya pun dah excited sangat ni ;) Shoppers semua! Ambil peluang ni kerana ada banyak jualan hebat apabila anda mengunjungi LAZADA.


SHOP NOW !

Microsoft Windows Phone Lumia 535 | Store Promotion Launch!

Image
Microsoft Windows Phone Lumia 535 | Store Promotion Launch!


Microsoft bukan nama yang asing lagi. Sejak dari kecil lagi, nama Microsoft sangat dikenali. Sampai sekarang komputer yang saya gunakan pun menggunakan perisian Microsoft. Windows 10, Microsoft Office. Kalau guna perisian lain boleh jadi pening jugak :). Sekarang sudah pun ada Microsoft Windows Phone Lumia. Kalau tak silap saya, Windows Phone Lumia ni dulu adalah Nokia. Nokia Lumia. Tapi sekarang kalau google dah tak ada lagi nama Nokia. Nokia pun adalah antara jenama telefon yang sangat terkenal satu ketika dulu. Namun, nama Nokia sudah tenggelam di telan zaman. Sekarang, jenama yang sangat popular antaranya ialah Samsung, I-Phone, Sony, Lenovo, Asus dan terkini Oppo serta banyak lagi. Jenama Nokia pun sebenarnya telah bersaing dengan jenama-jenama smartphone lain dengan menggunakan perisian Windows. Bagaimanapun, pada pandangan saya boleh dikatakan Nokia agak ketinggalan jauh dan gagal memikat hati pengguna telefon bimbit p…

Exclusive | Alcatel Flash 2 16GB (Volcanic Gray)

Image
Exclusive | Alcatel Flash 2 16GB (Volcanic Gray)

Alcatel.. dah lama saya tak dengar nama Alcatel ni. Ada la dengar sipi-sipi. Mana taknya, jenama seperti Samsung, Sony, Iphone sangat popular di negara kita. Ke mana sahaja kita pergi, pasti nama-nama yang sama akan keluar. Pilihan saya kali ini ialah Alcatel. Rekabentuknya boleh dikatakan menarik, simple dan mempunyai ciri-ciri yang sangat baik dan berpadanan dengan harga yang ditawarkan. Smarthone ini juga boleh mencapai capaian network sehingga 4G! Smartphone Alcatel ini telah mendapat rating dan review yang sangat POSITIF!Exclusive | Alcatel Flash 2 16GB (Volcanic Gray) . Untuk memiliki telefon pintar Alcatel ini, KLIK DI SINI di LAZADA :)
BUY NOW AT LAZADA | MALAYSIA 1 Year Local Manufacturer WarrantyAndroid 5.1 (Lollipop)2GB RAM / 16GB ROMSupport MicroSD up to 128GB5.0” HD IPS 1280x720 pixels (294ppi)Battery: 3000mAhDual SIM Dual Standby BUY NOW AT LAZADA | MALAYSIA
Product details of Alcatel Flash 2 16GB (Volcanic Gray)Technology ena…