Posts

Showing posts from July, 2016

Rahsia Menjana Pendapatan Dengan Lebih Efektif

Hurm.. Ramai sekarang yang cari macam mana nak menjana pendapatan sampingan dengan lebih mudah atau dengan lebih berkesan. Macam-macam ada. Boleh mulakan perniagaan kecil-kecilan seperti menjual burger, nasi lemak, kuih-muih, jual air dan sebagainya. Cara perniagaan ni kena banyak guna kudrat la. Tapi, tak mengapa asalkan ada usaha untuk menambah pendapatan. Lama-lama mungkin boleh jadi lebih besar atau lebih maju. Ada juga perniagaan secara online. Lebih mudah la. Cuma setup tempat kerja di rumah dah boleh mulakan perniagaan. Tapi nak berniaga apa ya? Macam-macam boleh. Jika anda ada kemahiran, boleh jual kemahiran anda. Contohnya, menjahit, menjual makanan kering, jual tudung, jual pakaian dan macam-macam lagi. Boleh juga jual idea, atau terbitkan e-book anda sendiri. 
Yang paling mudah, apabila anda boleh menjana pendapatan tanpa menjual apa-apa tapi hanya perlu memenuhi permintaan kaji selidik, melihat iklan dan memberi pendapat. Ia menyeronokkan! Ada yang berbayar dan ada juga y…

Jom Langgan dan Sertai Tone Plus Prepaid - Your Ultimate Mobile Prepaid

Image
Rasanya dah ramai yang tahu tentang Tone Excel, Tune Talk dan Tone Plus Prepaid. Saya pun tahu lama dah. Tapi belum ramai lagi yang melanggan Tone Plus Prepaid. Nak kata belum ramai pun, sebenarnya semakin hari semakin bertambah jumlah penggunanya. Tone Plus Prepaid ni sama saja macam rangkaian telefon yang lain macam celcom, maxis dan lain-lain lagi. Tapi apa yang menarik dengan Tone Plus Prepaid ni ia memberi manfaat dan keistimewaan kepada setiap pengguna. Bukan sahaja memberikan point, atau kredit percuma malah lebih dari itu. Memang susah juga untuk kita terima kerana rangakain Tone Plus Prepaid ni kerana kita sudah biasa dengan rangkaian telefon mudah alih yang dah terkenal.


Saya teringin untuk kongsikan apa yang menarik apabila anda melanggan Tone Plus Prepaid ni. Ini apa yang saya faham secara dasarnya lah kan. 
Tone Plus Prepaid ni menggunakan rangkaian Tune Talk. Jadi kalau nak topup tu boleh beli topup tune talk. Bila saya meneliti, best jugak bila kita melanggan Tone Plus …