Jom Mula Menjana Pendapatan dengan Prepaid Tone Plus

Nampaknya, semakin lama kos sara hidup di negara kita sendiri semakin menekan. Sama ada yang berkerja sendiri mahupun yang bekerja bermajikan, masing-masing boleh merasakan tekanannya. Betul. Saya pun amat merasakan tekanan kos sara hidup yang semakin tinggi. Dengan keadaan macam nilah, kadang-kadang kita terpaksa cari jalan untuk menambah pendapatan atau mencari sumber pendapatan yang terbaik sama ada sebagai pendapatan sampingan atau pun sebagai pendapatan utama.

Saya ada mencari di internet, apakah ada cara untuk menjana pendapatan yang terbaik buat saya walaupun ia hanya sebagai pendapatan sampingan. Untuk pengetahuan anda, saya juga bekerja sendiri sebagai seorang architectural designer. Bagaimanapun, saya tetap mencari peluang lain untuk menjana pendapatan yang boleh mengurangkan bebanan sara hidup yang sedang kita hadapi sekarang ini. Bukan apa, kadang-kadang projek bukan datang setiap hari jadi ketika tiada projek, saya sudah ada pendapatan lain yang tidak merisaukan saya.

Akhirnya, saya menemukan satu program menjana pendapatan iaitu dengan program Prepaid Tone Plus. Ia juga boleh dikatakan sebagai satu bentuk perniagaan atau bisnes. Saya ada kongsikan tentang Prepaid Tone Plus dalam artikel saya sebelum ini. Sebagai ulangan, Prepaid Tone Plus ni ialah rangkaian telefon yang sama macam yang kita sedang gunakan sekarang seperti Maxis, Celcom, Digi dan Umobile. Tetapi, Prepaid Tone Plus ada keistimewaan yang tak ada pada rangkaian telefon yang lain. Salah satu keistimewaan yang terbaik yang terdapat pada Prepaid Tone Plus ini pada pandangan saya ialah anda bukan sahaja boleh guna untuk membuat panggilan telefon atau menhantar sms, tetapi anda juga boleh menjana pendapatan atau berbisnes apabia anda menggunakannya. Selagi anda guna, selagi itulah anda tetap mendapat manfaat daripadanya.

Baik. Kenapa saya sangat mengesyorkan anda untuk menyertai program Prepaid Tone Plus? Ada banyak kelebihan dan manfaat yang anda akan terima apabila anda menyertai Prepaid Tone Plus.


  1. Pelbagai Kelebihan Simkad TonePlus >> klik sini
  2. Syarikat Gergasi Kukuh >> klik sini
  3. Yang Penting Boleh Jana Duit >> klik sini
Dengan menggunakan website PrepaidTonePlus.com, mengajak rakan-rakan untuk melanggan simkad Prepaid TonePlus menjadi lebih mudah. Potensi Bisnes Prepaid Tone Plus juga amat besar. Pengguna simkad Toneplus sekarang sudah mencapai sekitar 160,000 pengguna. Manakala, potensi income pula tiada had dan boleh mula dengan modal kurang dari RM100 saja.

Anda boleh juga lihat bagaiamana ia boleh memberikan manfaat yang sangat baik kepada setiap pengguna. Anda boleh lihat income yang diperolehi oleh salah seorang pengguna simkad PrepaidToneplus seperti rajah di bawah.


Selebihnya, anda boleh rujuk >> di sini 


Program Prepaid Tone Plus ini boleh menjadikan anda daripada Work Hard kepada Work Smart. Tak perlu berhenti kerja tetapi jadikan ia sebagai salah satu cara untuk anda menjana pendapatan sampingan. Lebih menguntungkan anda. 

2 Langkah Saja Untuk Bermula Bisnes TonePlus ini, 
  1. Pertama, Daftar dan Pakai Simkad TonePlus
  2. Kedua, Ikuti Langkah-Langkah Untuk Ajak 4 Rakan


Hanya Ajak 4 Rakan! Jika anda ada Facebook, boleh lihat berapa ramai rakan anda dalam facebook. Boleh juga ajak mereka. Whatsapp, Wechat, Line, keluarga, saudara-mara dan jiran-jiran semua anda boleh ajak join sekali. Paling senang, ajak guna Facebook. 

Caranya memang senang saja. Anda hanya perlu promosi link website Prepaid Tone Plus peribadi anda, Mereka yang berminat akan klik dan Daftar. Itu Sahaja. Manakala, bahagian Follow-Up, Activate Simkad Ahli, Pos Simkad, semuanya adminnya yang akan uruskan.

Konsep Prepaid Tone Plus ni mereka mahu semua ahli atau pengguna Tone Plus mampu menjana pendapatan dan boleh menikmati pelbagai kelebihan simkad ini. Kerja sekali, untungnya berkali-kali.Hmm. Best!

Faedah-faedah lain yang akan dinikmati oleh anda jika melanggan Prepaid Tone Plus ialah seperti berikut:






Di bawah ni saya kongsikan bagaimana anda boleh menjana pendapatan melalui sistem Prepaid Tone Plus 

1. Web Promosi Percuma

Sistem PrepaidToneplus akan automatik susun downline guna sistem matrix 4 x infiniti. Maksudnya setiap ahli cuma boleh dapat 4 downline dan yang selebihnya sistem automatik letak dekat bawah(spillover). Dengan sistem matrix semua ahli akan berpeluang dapat downline hasil promosi yang dibuat oleh upline-upline kat atas.


Sistem ini juga guna auto-swap. Maksudnya jika ahli kat bawah upgrade lebih dulu dari upline ahli tu akan naik atas ganti tempat upline dia. 

Contoh seperti kat bawah ni 


Sebelum upgrade username 1579(Mohd Yusof) berada di level 4 bawah username 1151(Shahril). 


Selepas upgrade 1579(Mohd Yusof) secara automatik sistem akan naikkan ke atas ganti tempat upline dia 1511(Shahril) sebab uplinenya belum upgrade. Dan semua ahli di bawah juga akan jadi downline kepada 1579(Mohd Yusof). Ini kelebihan jika mereka yang daftar kemudian tapi upgrade lebih awal dari ahli di atas.

2. Free Upgrade Pangkat/Rangking
  • Service Center(SC) - terkumpul 50 downline(direct + shared)
  • Premium Service Center(PSC) - terkumpul 90 downline(direct + shared)
  • Branch Center(BC) - capai bonus bulanan RM3000(RM1500 dari bonus overriding)
  • Premium Branch Center(PBC) -capai bonus bulanan RM5000 dan ada 3 BC kat bawah(lantikan oleh HQ)
  • p/s- hanya ahli yang daftar menggunakan simkad yang dibeli melalui Kaizen Group saja layak untuk upgrade percuma.
3. Sistem Iklan Auto( Autopost) percuma
  • Setiap ahli PrepaidToneplus akan dapat sistem auto iklan sendiri untuk buat promosi. Cara guna akan ditunjukkan dalam group whatsapp dan juga group facebook.
4. PrepaidToneplus akan fokus pada online marketing
  • Cara ini amat sesuai pada yang berkerja. Boleh buat bisnes Toneplus secara parrtime tanpa ganggu perkerjaan sedia ada.
5. Ahli akan dibantu oleh leader-leader

Apa yang bagusnya, group facebook dan whatsapp telah disediakan untuk membantu ahli-ahli baru. Jika anda betul-betul serius untuk menyertai program Prepaid Tone Plus ni, anda akan dibantu dan akan ditunjukkan cara promosi yang betul.

Point yang sama saya kongsikan kepada anda di sini untuk menerangkan kelebihan dan bagaimana konsep Tone Plus ini berjalan, anda juga boleh rujuk di laman web PrepaidTonePlus.com untuk lebih jelas. Jadi, pada pendapat saya, inilah masanya dan tiada sebab untuk anda tidak memulakan untuk menjana pendapatan dengan sistem Prepaid Tone Plus ini. Anda tidak perlu membuang masa lagi, anda boleh terus daftar secara percuma dahulu, dan lihat bagaimana sistem Prepaid Tone Plus ini berjalan. Saya ucapkan selamat maju jaya kepada anda! 

Maklumat lanjut di sini >> PrepaidToneplus.com
Daftar di sini >> Daftar Percuma




Comments

Popular posts from this blog

A Simple Step to Fix Insufficient Storage Available on Android

Software Review: Membina 3D dengan Google Sketchup

Wifi | Alat Sambungan Internet Wifi TPLINK TL-WN727N