Jom Langgan dan Sertai Tone Plus Prepaid - Your Ultimate Mobile Prepaid

Rasanya dah ramai yang tahu tentang Tone Excel, Tune Talk dan Tone Plus Prepaid. Saya pun tahu lama dah. Tapi belum ramai lagi yang melanggan Tone Plus Prepaid. Nak kata belum ramai pun, sebenarnya semakin hari semakin bertambah jumlah penggunanya. Tone Plus Prepaid ni sama saja macam rangkaian telefon yang lain macam celcom, maxis dan lain-lain lagi. Tapi apa yang menarik dengan Tone Plus Prepaid ni ia memberi manfaat dan keistimewaan kepada setiap pengguna. Bukan sahaja memberikan point, atau kredit percuma malah lebih dari itu. Memang susah juga untuk kita terima kerana rangakain Tone Plus Prepaid ni kerana kita sudah biasa dengan rangkaian telefon mudah alih yang dah terkenal.


Saya teringin untuk kongsikan apa yang menarik apabila anda melanggan Tone Plus Prepaid ni. Ini apa yang saya faham secara dasarnya lah kan. 

Tone Plus Prepaid ni menggunakan rangkaian Tune Talk. Jadi kalau nak topup tu boleh beli topup tune talk. Bila saya meneliti, best jugak bila kita melanggan Tone Plus Prepaid ni, sebab setiap kali kita guna kita dapat balik manfaatnya.

Ringkasnya begini, bila anda guna sahaja rangkaian Tone Plus Prepaid ni, anda akan diberikan:
  • Personal Accident Insurance Coverage RM50,000 dari Etiqa Takaful
  • Memperolehi BIG POINTS bagi setiap Top Up - Point boleh redeem tiket penerbangan AirAsia dan lain-lain tawaran daripada Big Point AirAsia. Saya memang dah ada Big Point AirAsia. Memang boleh redeem tiket dengan BIG POINT. 
  • Anda boleh topup di mana-mana sahaja dengan membeli topup Tune Talk.
  • Anda daftar sahaja sebagai pengguna, secara automatik anda adalah agen pemasaran. Maksudnya, anda boleh menjemput sesiapa sahaja untuk menggunakan Tone Plus Prepaid ni, dan anda akan dapat 13% komsisyen. Bukan sekali, tetapi setiap kali ia digunakan. Best kan? 
  • Jadi, itu sudah boleh menjadi sumber pendapatan sampingan anda secara terus menerus apabila ramai yang menggunakan rangkaian Tone Plus Prepaid ini. Pendek kata, cara paling efektif untuk menjana pendapatan.
  • Bermakna, secara tidak langsung, anda boleh berbisnes sambil menggunakan perkhidmatan ini! :)
Pada saya, konsep ni best! Tak percaya, cuba lihat balik langganan kita bagi rangkaian yang lain macam Maxis, Hotlink, Celcom dan sebagainya. Paling tidak pun, anda hanya akan dapat kredit percuma. Tapi, bagaimana pula jika kita diberikan semula keistimewaan sebagai pengguna seperti 
  • Memperolehi Big Point yang boleh ditebus ?
  • Dilindungi insuren?
  • Automatik menjadi agen pemasaran?
  • Boleh mendaftarkan sesiapa sahaja untuk melanggan Tone Plus Prepaid?
  • Dan menerima komisyen setiap langganan yang berjaya didaftarkan
Semua di atas hanya ditawarkan oleh Tone Plus Prepaid . Best! Kalau Maxis ke Celcom ke Digi ke buat macam ni, saya sangat suka! :) Kalau mempunyai pandangan seperti saya dan berminat untuk melanggan, boleh daftar dulu secara percuma di >> Prepaid Tone Plus <<

Di bawah adalah diagram untuk rujukan anda.



Big Point AirAsia


Saluran Isian Semula Kredit (termasuk online)


Hot Plan RM60 (2.5 GB) dengan Unlimited Calls ke semua network






Comments

Popular posts from this blog

A Simple Step to Fix Insufficient Storage Available on Android

Software Review: Membina 3D dengan Google Sketchup

Wifi | Alat Sambungan Internet Wifi TPLINK TL-WN727N