Menjana Pendapatan Mudah Dengan 8share

Kalau nak cakap program menjana pendapatan sebenarnya ada banyak. Tapi salah satu yang saya berminat untuk kongsikan bersama anda ialah program 8share.

8share ni mudah saja. Tanpa modal. Anda daftar sahaja anda diberikan ganjaran RM1.00 . Jika anda mempromosikan pula kepada rakan-rakan, anda akan menerima RM1.00 lagi. Makin ramai yang anda jemput makin banyak anda akan terima ganjaran. Sangat mudah!
Dalam program 8share ni juga ada banyak 'specials' yang boleh anda share-kan kepada rakan-rakan sama ada melalui Facebook, LINE, Twitter dan lain-lain lagi social network yang anda gunakan. Yang menariknya, setiap 'specials' itu tadi menawarkan pelbagai ganjaran. Ada ganjaran dalam bentuk wang, ada juga dalam bentuk hadiah barang2 elektronik macam smartphone, game console. Ada juga dalam bentuk point.

Bagi ganjaran dalam bentuk wang , setiap 'specials' yang anda kongsikan di laman web social atau di mana2 sahaja dikunjungi atau di-klik oleh rakan-rakan anda, anda akan diberikan ganjaran wang. Biasanya satu klik RM0.20. Kalau sepuluh klik RM2. Bagaimana pula jika 100 rakan anda yang klik? Dah jadi RM20 pula kan? Itu baru satu 'specials'. Sedangkan di dalam 8share ada banyak 'specials' yang anda boleh kongsikan dengan rakan2 anda. Mudah je. Dengan satu klik anda diberikan ganjaran. Kerja anda hanya iklankan atau share-kan sahaja.

Yang dalam bentuk ganjaran hadiah pula bagaimana? Yang bentuk hadiah pula sama saja dengan ganjaran wang, cuma setiap 'specials' yang anda konsikan itu diklik oleh rakan2 anda, anda berpeluang memenangi hadiah menarik daripada 8share. Satu klik dari rakan2 anda satu peluang anda akan dapat. Jika banyak klik, maka besarlah peluang anda untuk menang hadiah yang ditawarkan. Diumpamakan macam cabutan bertuah juga la. Menarik kan?

Yang ganjaran point pula anda boleh tebus point anda dengan tawaran2 yang ada di dalam 8share.

Anda tak perlu keluarkan duit untuk mendaftar program ini. Malah anda dibayar dan terus diberi ganjaran jika perkongsian dan pengiklanan anda berkesan.

Jom daftar program 8share ini bersama saya di 8share .

Daftar 8share di sini.

Semoga berjaya!

Architectural Designer
zhur9@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

A Simple Step to Fix Insufficient Storage Available on Android

Software Review: Membina 3D dengan Google Sketchup

Wifi | Alat Sambungan Internet Wifi TPLINK TL-WN727N