Subscribe by Email

Booking.com

Thursday, June 26, 2014

Hari Raya: Buat Duit Tanpa Modal

Dulu saya pernah join satu company yang kalau daftar dengan mereka, mereka akan bagi komsiyen. Itu pun sebab kawan saya yang perkenalkan saya dengan company ni. Oleh kerana dia pun blogger jugak macam saya  ::ngehngeh:: , maka saya pun setuju nak daftar. Yela, takda yuran pendaftaran pun. Jadi apa salahnya saya setuju dengan cadangan kawan saya tu.

Untung tak untung sambil tulis blog sambil kerja duit komisyen pun dapat. Kalau tak silap saya, setiap orang yang daftar akan dapat RM1.00 . Kalau saya panjang-panjangkan syarikatnya, bila ada yang daftar dengan saya, saya akan dapat komisyen hasil dari pendaftaran tu. Jadi, saya pun jemput kawan-kawan saya yang lain untuk daftar dengan company ni. Kerja yang mudah je kan..? Tanpa modal pun boleh buat duit. Duduk rumah, buat kerja sendiri tapi dalam masa yang sama masih boleh jana duit. Kalau ada bisnes, kerja bergaji atau apa cara pun boleh tambah pendapatan lain dengan senang. Terima kasih kat kawan saya yang promo kat saya hari tu.

Tu cerita dulu lah, tak lama lepas tu saya sibuk dengan kerja saya sendiri. Tapi, akaun saya dengan company tu masih wujud. Tak tahu macam mana kisahnya sekarang. Kalau saya betul-betul aktif dan serius banyak lagila saya dapat agaknya. Cuma tak tahu ada lagi ke tak tawaran yang dibuat oleh syarikat yang saya daftar dulu tu. Yang tu nanti saya semak semula akaun dulu tu kalau-kalau ada lagi tawaran tu boleh la saya sharekan kat sini.

Sempena nak raya ni, kalau nak cari duit lebih pun boleh sama-sama join saya di sini http://bit.ly/1sH0jk7


Selamat mendaftar & Selamat mencuba! :)

Selamat Menyambut Ramadhan. Puasa! Jangan tak puasa tau!

4 comments:

Anonymous said...

jom buat duit ..free je..rajin usaha ..banyak la dpt ..sign up sini >>
http://bit.ly/1qqIPYm

Anonymous said...


jom buat duit ..free je..rajin usaha ..banyak la dpt ..sign up sini >>
http://bit.ly/1qqIPYm

Ismail Ahmad said...

macam2 program buat duit sekarang ni..

Ibnyusoff said...

Betul.. :)

About Me

My photo
Hi. Saya Azizi Yusoff. Saya menyediakan perkhidmatan pelukis pelan arkitek. Menyediakan rekabentuk rumah, bangunan, rekabentuk dalaman, membuat pelan bangunan baru, ubahsuai dan rekaan dalaman. Saya juga menyediakan perkhidmatan sehingga urusan permohonan kelulusan pelan kepada. Sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi saya atau layari www.dzcreation.com.my

Labels

3d 3d sketchup adapter Al-Quran Android android update Apa itu tone excel architect designer Architecture architecture services arkitek Asus asyik-asyik mistik autocad beli pelan banglo beli pelan rumah Bisnes buat bisnes dengan tone excel buat duit buat duit raya Buat duit raya tanpa modal cara menyertai tone excel Cars Cerita cerita mistik Clixsense computer Computer n Technology Coretan daftar Dakwah Design dragonfly facebook faile to updated fix ganjaran istimewa tone excel green architecture green building guru Hadith dan Sunnah insufficient storage application Islam Islam dan Sains istidraj Isu dan Ehwal Semasa Jalan-Jalan jana duit jana duit modal sikit jana duitr dengan toneExpress jana pendapatan jana pendapatan dengan tone excel jana pendapatan dengan tonexpress Johor Bharu Karya Kata Hikmah Kereta Koleksi Video Nasyid komputer lenovo Lukis Lukisan Maher Zain masalah kita metabolic mistik nak beli pelan rumah nasihat New York City Notebook Pablo Picasso Pasir Gudang pelan banglo pelan bangunan pelan rumah Pelukis pelukis pelan pelukis pelan rumah Pelukis Terkenal pendapat Percutian perisian perkhidmatan arkitek perkhidmatan pelukis pelan Picasso produktif Promotions raya tahun ni respect Review Samsung Samsung baru Samsung Galaxy Samsung Galaxy Note Edge Samsung terkini Sejarah senibina Sifat Tercela sikit-sikit mistik Simkad ToneExcel sketchup smartphone Software sony problem suka mistik sungai dalam laut sustainable talkin Tazkirah tazkirah pagi tazkirah ringkas tidak produktif tl-wn727n Tone Excel ToneExcel tp-link tp-link wifi adapter tplink Travel Tune Talk Tone Excel ulama' Ultrabook Umum wifi Wifi adapter xperia